FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.10.2008 10:00

La Fundació, al 33

www.fcbarcelona.cat


El programa ‘Esports 33’ de Televisió de Catalunya va dedicar dissabte a la tarda un espai a la Fundació FC Barcelona. S’hi van exposar els projectes que s’estan duent a terme arreu del món.


Els representants de la Fundació en aquest espai van ser Marta Segú, directora general, i Julio Alberto Moreno, col•laborador de l’entitat. Durant l’entrevista es va realitzar una radiografia a la filosofia i els projectes que estan fent de la Fundació una icona pionera i de transcendència internacional. A través d’un gran mapamundi projectat a les pantalles del plató, els conductors del programa, Marta Bosch i Pere Bosch, van posar sobre la taula tots els indrets on s’estan desplegant els programes que donen sentit al ‘Més que un club al món’.

Els detalls dels programes propis

QM3D0929.jpgMarta Segú va explicar els eixos vertebradors del programa propi XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), que fomenta la creació de centres que ofereixen suport sanitari, educatiu i psicosocial als infants vulnerables d’arreu del món. En aquests moments la Fundació ja té nou XICS en marxa en quatre continents. Per la seva banda, Julio Alberto Moreno va comentar els detalls de les Jornades d’Esport Solidari, que ja han dotat de recursos els mestres del Senegal, el Marroc, el Raval (Barcelona) i Hondures per utilitzar l’esport com a eina d’integració social.

Recordant instants entranyables

Al plató es van reviure instants molt emotius amb el visionat d’imatges dels viatges a Swazilàndia, el Senegal i Hondures. Viatges, tots ells, que van servir per comprovar, en l’àmbit institucional, la implementació dels programes desplegats en aquests països. Finalment, també hi va haver espai per comentar l’arribada dels seixanta joves llatinoamericans guanyadors del concurs de ‘¡Juégala!’ , impulsat per la Fundació, i per recordar el clam cívic contra la violència que es va viure just abans del partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid.
Presentadors i convidats al plató del programa
Presentadors i convidats al plató del programa

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana