FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.10.2008 11:53

La nit de '¡Juégala!'

www.fcbarcelona.cat


Els guanyadors del concurs llatinoamericà d’aquesta eina formativa han conegut aquest dissabte les instal·lacions del FC Barcelona i han estat rebuts pel president Joan Laporta.


juegala2.www.fcbarcelona.cat.jpgHa estat un dia de nervis, il·lusions i descobriments. Els joves llatinoamericans que van arribar divendres a Barcelona han pogut veure i, sobretot, fotografiar, les instal·lacions del club. El 'clic' de les càmeres ha estat el soroll més escoltat aquest dissabte a la tarda pels passadissos del Museu, la sala de premsa i la grada de l’estadi, on s’han fet una emotiva foto de família.

Rebuda institucional abans del partit

juegala3.www.fcbarcelona.cat.jpgAquests joves, que respresenten tretze països diferents, han assistit al partit d’aquest dissabte al Camp Nou. Just abans han estat rebuts a la Sala París del club pel president Joan Laporta, que ha valorat molt positivament l’acollida d’aquest recurs formatiu a Llatinoamèrica. Laporta ha encoratjat els joves a seguir aplicant en la seva vida quotidiana els valors positius de l’esport que han après i practicat a classe.

En aquest acte, al qual també han assitit diversos directius del club, també s’han pogut sentir les paraules d’Álvaro Marchesi, secretari general de l'OEI (Organització d’Estats Iberoamericans), que ha lloat la iniciativa de la Fundació i ha recordat la importància dels valors cívics en la societat del segle XXI.

La nit de '¡Juégala!'

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana