FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

03.10.2008 12:51

Amb el ‘¡Juégala!’ cap a Barcelona

www.fcbarcelona.cat


Durant el dia d’avui arriben a Barcelona una seixantena de joves llatinoamericans que ha resultat guanyadors d’un concurs emmarcat en l’aplicació del programa ‘¡Juégala!’ de la Fundació.


Aquests escolars, d’entre 11 i 14 anys, s’estaran a Barcelona fins dilluns que ve, i, a més de prendre part en diverses sortides culturals i lúdiques per la ciutat, podran conèixer les instal•lacions del Barça i assitir al partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid de demà dissabte. Tots ells provenen de tretze països diferents i són els guanyadors del concurs que es va iniciar el novembre del 2007 per aplicar el recurs formatiu ‘¡Juégala!’, creat per la Fundació i implementat a Llatinoamèrica per l’OEI (Organització d’Estats Iberoamericans).

Una gran implicació

QM3D0727.jpgMés de 3.000 escoles iberoamericanes, amb la implicació de més de 200.000 alumnes, van posar en marxa un concurs que pretenia que els joves creessin a la seva escola un projecte –lúdic, cultural, d’investigació, etc.- que posés de manifest valors positius a través de l’esport. Els guanyadors de la fase nacional del concurs van passar a una segona fase internacional de la qual han sortit els guanyadors definitius, que han rebut com a premi un viatge a Barcelona per a un mestre, un nen i una nena en representació de cada escola guanyadora.

La Lizet Cabrera ha estat una de les primeres a aterrar a Barcelona. Ve de Mèrida (Mèxic) i estudia a l’escola Luis Álvarez Barret d’aquesta ciutat. Ha vingut acompanyada d’un altre company del seu curs i de la seva mestra. “El nostre projecte ha consistit a crear un diari en forma de mural sobre els valors positius en l’esport, i hi ha participat tota l’escola”, ha assegurat.

Aquest grup començarà les activitats demà, i, entre altres llocs, visitaran les instal•lacions del Museu del FC Barcelona. A més, seran rebuts a les 20.45 h pel president Joan Laporta a la Sala París, just abans de presenciar el partit al Camp Nou.

Arribada del grup brasiler i mexicà a l'aeroport del Prat
Arribada del grup brasiler i mexicà a l'aeroport del Prat
Una eina viva
‘¡Juégala!’ és la versió castellana de ‘Juga-la!’, un recurs pedagògic creat per facilitar la transmissió de valors cívics i el foment d’actituds personals positives que la Fundació FC Barcelona ha posat a disposició dels mestres en dues versions: una per a primària i l’altra per a secundària. El recurs es troba disponible també en anglès i francès a www.juga-la.cat.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana