FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

05.09.2008 18:43

Relleu a la Direcció General

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona comunica que Lander Unzueta ha estat nomenat nou director de l’àrea Comercial, Màrqueting i Mèdia del club. Unzueta ocupava el càrrec de director general de la Fundació FC Barcelona des del maig del 2006.


Nascut a Sant Sebastià el 21 de gener de 1964, és llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i màster en Administració d’Empreses per ESADE. La seva vida professional s’ha desenvolupat als Estats Units i Europa treballant a departaments comercials i de màrqueting de grans empreses com la Cambra de Comerç a Nova York, Decathlon, Disney Consumer Products i Ermenegildo Zegna.

Lander Unzueta pren el relleu de Daniel Schloesser, que va assumir el càrrec de director de l’àrea Comercial, Màrqueting i Mèdia el maig del 2007 com a resultat d’un procés de promoció interna. Abans d’aquest càrrec era el director comercial i de patrocinis del mateix departament del club.

Nova directora general de la Fundació

sponsor_visions_2007_0376.jpgD’altra banda, Marta Segú, des del maig del 2006 directora de Projectes Internacionals de la Fundació FC Barcelona ha estat nomenada nova directora general de la Fundació.

Nascuda a Barcelona el 15 de febrer de 1963, és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i màster en Salut Pública i Salut Internacional per la Boston University School of Public Health. Especialitzada en temes relacionats amb la SIDA i altres malalties infeccioses, compta amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit humanitari dirigint múltiples projectes a l’Àfrica, Llatinoamèrica i Àsia.
Lander Unzueta, nou director de l'àrea Comercial, Màrqueting i Mèdia del club.
Lander Unzueta, nou director de l'àrea Comercial, Màrqueting i Mèdia del club.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana