FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.07.2008 18:00

Junta ordinària del Patronat de la Fundació

www.fcbarcelona.cat


El Patronat de la Fundació FC Barcelona ha celebrat aquest divendres la junta ordinària anual corresponent al tancament de l’exercici 2007/08. La reunió s’ha dut a terme a les 18 hores a la Sala París del club.


A la trobada, presidida per Joan Laporta com a president del Patronat de la Fundació, s’ha aprovat l’acta de la reunió anterior, celebrada el desembre passat, i s’han repassat totes les activitats i programes duts a terme per la Fundació durant aquesta temporada.

Els executius de la Fundació han exposat l’evolució de la xarxa de centres XICS que dóna suport educatiu, sanitari i de lleure als joves més vulnerables d’arreu del món; s’han exposat els resultats de les dues Jornades d’Esport Solidari celebrades enguany al barri del Raval de Barcelona i a Hondures; s’ha informat sobre els projectes duts a terme a la branca d’Esport i Ciutadania, com el recurs formatiu ‘Juga-la!’, i s’han esmentat els avenços aconseguits fruit de les col•laboracions amb les tres agències de l’ONU que tenen conveni amb la Fundació (l’UNICEF, la UNESCO i UNHCR/ACNUR).

També s’ha procedit al tancament econòmic de la temporada i a l’aprovació dels pressupostos de l’exercici 2008/09, i ha posat punt i final a la reunió el torn obert de paraules per als patrons.
Junta ordinària del Patronat de la Fundació

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana