FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.07.2008 17:11

Renovació del conveni amb l’Agrupació Barça Veterans

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres, el FC Barcelona i l’Agrupació Barça Veterans han ampliat fins al 2009 el seu conveni de col·laboració. El club reforça el seu compromís amb un dels patrimonis de la institució.


El FC Barcelona, a través de la seva Fundació, i l’Agrupació Barça Veterans han ampliat la seva relació fins al 2009. Amb aquesta nova ampliació de la col•laboració de les dues entitats, el Barça continuarà donant suport als exjugadors que han format part de la història del club.

Conveni més extens

QM3D3222.jpgEl president Joan Laporta, el directiu Rafael Yuste, el director general de la Fundació, Lander Unzueta, i el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda, acompanyats dels exjugadors Ferran Olivella, Martí Vergés i Toño de la Cruz, han ratificat aquest acord que és important tant per al club com per als veterans.

Segons Ramon Alfonseda, aquesta ampliació significa millores substancials en la col•laboració: “És una inversió de futur. Estem molt contents. Hem firmat un segon conveni que millora l’anterior i que amplia la relació en la qual a partir d’ara també hi entrarà l’àrea de màrqueting del club”.

El cor del club

QM3D3233.jpgPer Rafael Yuste, directiu del FC Barcelona, és una mostra més de la voluntat d’entesa del club amb els agents que intervenen en la vida social i esportiva de l’entitat. “Pel FC Barcelona significa continuar apostant per l’Agrupació Barça Veterans. Si fa poc deia als futbolistes del planter que eren el cor del Barça, els veterans continuen sent-ho també. I són ells, que són la història viva del club, els que ens permeten ser 'més que un club'”, ha destacat Yuste.
Renovació del conveni amb l’Agrupació Barça Veterans
Relació des del 2005
El 2005 la Fundació del FCBarcelona i l’Agrupació Barça Veterans van signar el seu primer conveni de cooperació en què la Fundació formaria part dels benefactors dels Veterans amb el seu suport a aquells exjugadors que, per qualsevol motiu, necessitin rebre algun tipus d’ajut o suport.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana