FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

05.06.2009 09:46

Any d'èxit al XICS Brasil

www.fcbarcelona.cat


El centre brasiler tanca el seu tercer any amb una proposta educativa consolidada i eficaç que ja beneficia a més de 300 infants i joves.


El centre es troba a Taquaritinga, un municipi de l'estat de São Paulo. Amb 60 milions d'habitants, São Paulo basa la seva economia en activitats agrícoles com el cultiu de la canya de sucre i de la taronja.

Cada cop més beneficiaris

Brasil_18.JPGEn l’actualitat, el centre té 300 beneficiaris, nens i adolescents d’entre 6 i 18 anys, que es troben en risc d'exclusió social, han abandonat l'escola o són víctimes de l'absentisme escolar. Sovint aquests joves són enviats a treballar molt joves i gran part provenen de famílies desestructurades, en què no es potencia el desenvolupament social i intel·lectual dels joves.

Tallers i activitats esportives

El XICS Brasil s’ha convertit en un espai de referència per a la comunitat. S'han dut a terme les classes següents: lectura, escriptura, teatre, informàtica, música
i activitats recreatives de judo, ballet i hip-hop. En les classes esportives s'han practicat esports com el futbol, atletisme, voleibol i bàsquet.
Any d'èxit al XICS Brasil

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana