FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.03.2009 11:58

Els socis seleccionen Santa Coloma

www.fcbarcelona.cat


El centre XICS de Santa Coloma de Gramenet ha estat el guanyador, amb un 44% del vots, de la campanya ‘El projecte solidari dels socis’.


Des del mes de gener els socis del Futbol Club Barcelona han pogut votar a través de la pàgina web de la Fundació i del butlletí electrònic Infosocis a quin projecte solidari volen que es detini el 0,7% de la seva quota de soci, que és la part que es dedica a objectius solidaris.

Els tres centres proposats per a aquesta tria han estat: XICS Santa Coloma, XICS Marroc (Tànger) i XICS Mèxic (el situat a ‘El Salto’). El 28 de febrer es va tancar el procés de votació que ha obtingut els resultats següents:

XICS SANTA COLOMA 44%
XICS MÈXIC 30%
XICS MARROC 26%

La Fundació, més a prop del soci

El centre guanyador està cogestionat per la Fundació i la cooperativa de treball sense ànim de lucre Eduvic i té també el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma. Les activitats del centre compten amb una setantena de beneficiaris d’entre 6 i 18 anys. El XICS Santa Coloma, situat al barri de Santa Rosa, ofereix reforç escolar, suport psicosocial, tallers –d’informàtica, manualitats, etc.– i proposa activitats que utilitzen l’esport com a eina d’inclusió social.

Beneficiaris del XICS Santa Coloma
Beneficiaris del XICS Santa Coloma

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana