FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.09.2007 17:56

Primer any positiu d’aliança Barça-Unicef

Àngels Prieto/Marc Parramon


Aquest matí s’han reunit a Ginebra els màxims responsables de les dues entitats per fer una valoració del primer any de treball conjunt. Les conclusions han estat molt positives i encoratjadores.


Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona; Philip O’Brien, director de l’Oficina Regional d’Unicef i Consuelo Crespo, presidenta d’Unicef Espanya, s’han reunit aquest matí a Ginebra per extreure conclusions dels diversos projectes en què han estat involucrades les dues entitats durant l’últim any.

En primer lloc, s’ha celebrat una roda de premsa a la seu que té Unicef en aquesta ciutat suïssa. Ambdues parts han valorat molt positivament l’experiència d’aquests 12 mesos i s’han compromès a treballar encara amb més determinació perquè aquests acords tinguin més èxit, si cal, en els propers 4 anys d’acord.

Després, s’ha celebrat una reunió privada de treball per definir els objectius del segon any d’aliança. Entre aquests objectius hi ha l’elecció d’una data, abans de finals d’any, per viatjar a Swazilàndia i conèixer sobre el terreny els primers resultats del projecte en què el Barça ha destinat el primer milió i mig d’euros.

Projectes per a l’any vinent

_DSC0359.jpgJoan Laporta també ha comunicat als responsables d’Unicef que l’acceptació de l’acord per part de la massa social barcelonista ha estat unànime i ha mostrat la voluntat del club d’ampliar els programes per poder arribar a altres països. Pel que fa al logotip d’Unicef a la samarreta, Laporta ha assegurat que “quan els jugadors surten al camp, amb el logotip d’Unicef al pit, estan dient : estem aquí per jugar a futbol, però també per ajudar”.

Per la seva part, Unicef ha mostrat el seu interès per participar, a través de la Fundació del FC Barcelona, en els diferents projectes solidaris en què treballa el Barça, com per exemple el projecte XICS.
Foto: Jean Marc Ferré-Unicef
Foto: Jean Marc Ferré-Unicef
Interès d’altres clubs
Joan Laporta ha comentat que, durant aquest any, hi ha hagut alguns clubs de la Lliga espanyola que s’han adreçat al Barça per conèixer els detalls de l’acord amb Unicef. En aquest sentit, Philip O’Brien ha assegurat que l’Organització Mundial per la Infància està oberta a qualsevol acord de col·laboració, ja que quantes més institucions s’impliquin, més ajuts es podran destinar als nens més necessitats.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana