FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.09.2007 13:53

L’esport com a eina d’educació

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona i la Cooperativa 70 han signat aquest dijous un conveni de col•laboració amb el desig comú de treballar en benefici de l’educació en valors a través de l’esport.


Les dues entitats signants consideren que la pràctica de l’esport aporta un ambient social als infants i joves que pot influir en el seu creixement personal. Un ambient esportiu basat en l’esportivitat i el joc net fomenta l’adquisició de valors i actituds positives i el desenvolupament d’habilitats d’aplicació immediata en la vida personal i social.

Logoc70.jpgCooperativa 70, cooperativa sense afany de lucre especialment protegida que va néixer el 1970, té com una de les seves àrees d’activitat fonamentals el desenvolupament de programes de reflexió, difusió i foment dels valors cívics i de la cooperació. Cooperativa 70 vol aportar a la societat iniciatives d’actuació en l’àmbit del foment dels valors cívics, també a través de l’esport, que es puguin materialitzar a través del treball en cooperació, de l’operativa en xarxa, amb altres organitzacions i organismes compromesos amb els mateixos objectius.

El projecte d'educació Juga-la!

En els darrers dos anys, i dins aquest àmbit de foment dels valors cívics, Cooperativa 70 ha constituït un equip de professionals especialitzats i ha definit diversos programes i models d’actuació adreçats a fomentar una pràctica esportiva amb valor educatiu. Aquest equip especialitzat de Cooperativa 70 ha coordinat la producció del projecte d’educació Juga-la!. Aquest projecte, emmarcat en el programa educatiu d’Esport i ciutadania de la Fundació del FC Barcelona, es va llençar on line el passat mes de juliol ( www.juga-la.cat ) i es va presentar a Xile dins el Consell Directiu de la OEI (Organización de Estados Iberoamericanos).

L’esport com a eina d’educació

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana