FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.07.2007 16:33

Bona acollida a Xile del projecte 'Juégala'

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident Albert Vicens va presentar el projecte 'Juégala', de la Fundació FC Barcelona, a Xile, on va tenir una gran acollida, amb la ministra xilena d'Educació com a amfitriona.


La presentació d'aquesta iniciativa va comptar amb la presència de la Ministra d'Educació xilena, Yasna Provoste Campillay, juntament a la seva homòloga espanyola, Mercedes Cabrera, així com el Secretari General de l'Organització d'Estats Iberoamericans (OEI), Álvaro Marchesi. Ells van ser els encarregats de presentar un acord de cooperació, coincidint amb la celebració del Consell Directiu de la OEI, que busca fomentar i incentivar l'esport i el seu potencial educatiu.

Basat en el projecte en català

DSC_0242.jpgLa Fundació FC Barcelona i l'OEI treballaran conjuntament en aquest projecte per a aconseguir els objectius comuns de formació i de transmissió de valors desenvolupat en el programa original 'Juga-la' que ja està actiu a la web www.juga-la.cat en català. També treballaran per fer una adaptació del programa 'Juégala' a les necessitats socials i formatives de cada país, establint els mecanismes necessaris per executar les accions d'educació i de valors més adients per a la ciutadania.

Compromís amb la societat

En la seva exposició, Albert Vicens va assegurar que “és un gran honor per al nostre club i per a la seva fundació participar amb l'OEI juntament al gran objectiu de formar ciutadans responsables i compromesos amb la societat". A més, es va mostrar convençut que "aquest pot ser un primer pas en el desenvolupament d'iniciatives que el món de l'esport pugui complir les seves obligacions respecte a la societat i contribuir activament a la formació de futures generacions de ciutadans i ciutadanes”.

Per la seva banda, la ministra xilena d'Educació va destacar que l'objectiu de 'Juégala' és "contribuir a l'enfortiment d'una cultura cívica, democràtica, igualitària i solidària a través de l'educació en valors". I això s'aconsegueix gràcies a aquest projecte de la Fundació FC Barcelona "amb el propòsit de promoure el desenvolupament de valors a través de l'esport en el context de diferents sistemes educatius”, segons va explicar Yasna Provoste.
Bona acollida a Xile del projecte 'Juégala'

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana