FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.07.2007 13:22

'Juégala' de la Fundació es presenta a Xile

www.fcbarcelona.cat


Uns dies després de la presentació a Catalunya del programa educatiu 'Juga-la', impulsat i desenvolupat per la Fundació FC Barcelona, aquest dimarts es presenta a Valparaíso (Xile), el programa 'Juégala' en el marc del Consell Directiu de l'OEI.


Albert Vicens, vicepresident del club i de la Fundació FC Barcelona, serà l’encarregat de presentar aquest recurs formatiu davant dels ministres d’Educació dels vint-i-tres països membres de l’Organización de Estados Iberoamericanos (OEI): Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Xile, República Dominicana, Equador, El Salvador, España, Guatemala, Guinea Equatorial, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal, Puerto Rico, Uruguai i Veneçuela. L’objectiu és que aquests països desenvolupin aquest projecte en un futur proper amb la col·laboració activa de la Fundació FC Barcelona i de la mateixa OEI.

Treball conjunt

qm3d9577.jpgLa Fundació FC Barcelona i l’OEI treballaran conjuntament en aquest projecte per assolir els objectius comuns de formació i de transmissió de valors desenvolupat en el programa original 'Juga-la' que ja està actiu al web www.juga-la.cat en català. També treballaran per fer una adaptació del programa 'Juégala' a les necessitats socials i formatives de cada país establint els mecanismes necessaris per executar les accions d’educació i de valors més adients per a la ciutadania.

Què és Juga-la?

El projecte 'Juégala' té el seu origen en el recurs formatiu 'Juga-la', la primera actuació dins Esport i Ciutadania, un programa de nova creació en l’àmbit de l’àrea de Formació i Assistència de la Fundació FC Barcelona i que es va presentar el passat 12 de juliol. A 'Juga-la', que està a disposició de tots els centres docents de Catalunya, l’esport és el fil conductor i el vehicle per proposar als alumnes un seguit d’activitats orientades a afavorir el reconeixement de diferents valors i actituds positius i la reflexió i el debat al seu entorn. El principal instrument d’aquest programa és el lloc web www.juga-la.cat, especialment adreçat als centres docents de Catalunya però també obert a tothom.
'Juégala' de la Fundació es presenta a Xile
Dues versions
'Juga-la' es presenta en dues versions. La versió adreçada als infants de primària, que ja està disponible, i l’orientada als alumnes de secundària obligatòria, ara en procés d’elaboració i que serà accessible a l’inici del proper curs. El programa compta amb el recolzament del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Centre Unesco de Catalunya i Akasvayu com a mecenes de la Fundació.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana