FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

12.07.2007 17:11

“Juga-la”, al Camp Nou

Marc Parramón


L’àrea de Formació i Assistència de la Fundació del Futbol Club Barcelona ha fet aquest dijous al matí un gran pas amb la presentació d’un nou recurs formatiu.


Es tracta de la iniciativa 'Juga-la', una eina educativa que a partir del mes de setembre estarà a la disposició de tots els mestres de Catalunya per fomentar valors positius entre els alumnes utilitzant l’esport com a fil conductor.

A través del portal web http://www.juga-la.cat/ els docents podran descarregar continguts per elaborar sessions on es fomentarà l’expressió oral i escrita, les activitats de grup i la recerca d’informació mitjançant les noves tecnologies.

Maragall i Vicens, presents

Durant la presentació, a la sala de premsa del Camp Nou, Ernest Maragall, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha recolzat el projecte i ha valorat la necessitat d’iniciatives com aquesta. Segons Maragall, “el projecte tindrà dues versions, una per a l’educació primària i una altra per a l’educació secundària, i compta també amb el suport del Centre Unesco a Catalunya”.

En representació del FC Barcelona, el vicepresident Albert Vicens ha declarat que “amb aquest nou projecte de la Fundació es reforcen els llaços d’unió entre el Futbol Club Barcelona i la societat catalana i es dóna una nova dimensió al lema ‘més que un Club’”.
“Juga-la”, al Camp Nou

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana