FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

17.06.2008 19:15

Jordi Lobo, distingit

www.fcbarcelona.cat


Jordi Lobo, jugador i membre de la secció d’hoquei herba del FC Barcelona, ha estat distingit amb la insígnia d’or de la Federació Catalana d’hoquei per l’esforç esmerçat en implantar aquest esport entre les persones amb discapacitats intel•lectuals.


Els dos primers equips d’hoquei integrats per jugadors amb discapacitats intel•lectuals van sorgir a l’octubre de 2006 sota la tutela del FC Barcelona. Posteriorment, aquesta iniciativa s’ha estès a molts altres clubs d’hoquei. Jordi Lobo, jugador i membre de la secció blaugrana, ha estat un dels impulsors d’aquesta disciplina. Per això en aquests moments les institucions han volgut reconèixer el seu treball.

La Federació Catalana d’hoquei va lliurar-li divendres 13 de juny al Club Egara (Terrassa) la insígnia d’or pel seu tenaç esforç en introduir les persones amb discapacitació intel•lectual en aquest esport. Lobo ha assegurat que aquest premi “és un reconeixement a la tasca feta per molta gent que s’ha adherit a la iniciativa i suposa una declaració d’intencions de la Federació Catalana d’Hoquei”.
Foto: Ramon Gibert (2007)
Foto: Ramon Gibert (2007)

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana