FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.02.2008 17:51

Primera reunió de treball amb la Unesco

www.fcbarcelona.cat


Representants del FC Barcelona i de la Unesco s’han reunit aquest dimarts en la que ha estat la primera reunió de treball des de la signatura de l’acord el mes de novembre. L’objectiu de la trobada ha estat definir el programa per a aquest 2008.


Les llotges noves del Camp Nou han estat l'escenari de la primera reunió del Comitè de Direcció format per membres de la Fundació del FC Barcelona i la Unesco. La d’aquest dimarts ha estat la primera trobada, des de la signatura de l’acord , per començar a planificar el programa d’activitats per al 2008. La reunió ha comptat amb la presència, entre d’altres, del director adjunt de la Unesco, Marcio Barbosa; el vicepresident del FC Barcelona, Albert Vicens, el directiu blaugrana, Rafael Yuste, i el director general de la Fundació del FC Barcelona, Lander Unzueta.

Barça i Unesco: units són més forts

QM3D1642_copia.jpgEl director adjunt de la Unesco, Marcio Barbosa, ha reconegut que la unió de totes dues entitats “pot donar resultats molt més efectius i visibles”. Aquesta combinació és, pel segon màxim responsable de la Unesco, gràcies a l’experiència que el Barça té des de l’acord amb l’Unicef, i la feina feta des de fa temps per la Unesco.

Un acord de 5 anys

El 23 de novembre el FC Barcelona i la Unesco firmaven un acord a la seu de l’Organització de les Nacions Unides per l’educació, la ciència i la cultura, situada a París. El conveni històric entre totes dues entitats té una durada de cinc anys i té com a eixos principals la lluita contra el racisme i la violència a l’esport, la sensibilització contra el dopatge i el foment de l’educació i l’alfabetització dels joves vulnerables.
Primera reunió de treball amb la Unesco
Seguiment cada sis mesos
El Comitè de Direcció té previst reunir-se cada sis mesos per tal de fer un seguiment de les activitats que es desenvolupen i, d’aquesta manera, “garantir els resultats”, segons Marcio Barbosa.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana