FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

13.02.2008 11:43

La Fundació atansa la mà al món universitari

www.fcbarcelona.cat


La Fundació i l’Escola Universitària de Fisoteràpia Garbí han signat un conveni de col•laboració que oferirà beques d’estudi als esportistes del club.


Aquest dimarts el directiu Joan Boix va segellar a la localitat gironina de Salt una entesa que permetrà als esportistes del FC Barcelona cursar una diplomatura en fisioteràpia i que, per tant, facilitarà la seva posterior integració en el mercat laboral. Els estudis seran de caràcter semipresencial, es posaran en marxa a partir del proper curs 2008-09 i es realitzaran a l’Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí, adscrita a la Universitat de Girona.

Lander Unzueta, director general de la Fundació FC Barcelona, va acompanyar al directiu del FC Barcelona en aquesta signatura. També hi van assistir el president de la Fundació Promedic, Rafael Aran; el director de l’Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí, Antoni Narbona; l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda; i el vicerector de la Universitat de Girona, Joaquim Major.

Un acord amb perspectives de futur

Joan Boix va assegurar “la voluntat del FC Barcelona i la seva Fundació de continuar amb aquest tipus d’iniciatives socials”. Pel que fa a Antoni Narbona, va incidir en “la culminació d’un projecte en el qual es portava anys treballant i que esperem que sigui molt important per al món universitari i esportiu”.

El pacte, que en un futur es podria ampliar a estudis de postgrau, garanteix una pràctica clínica adaptada als períodes en què els esportistes no tinguin exigències competitives i s’emmarca en les noves normatives europees en matèria d’educació universitària, desenvolupades en el pacte de Bolonya, que es posaran en marxa a partir del 2010.

Acte de presentació a Salt (Girona)
Acte de presentació a Salt (Girona)

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana