FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.01.2008 19:39

Reunió del Consell Assessor de la Fundació

Marc Parramón


El Consell Assessor, òrgan de la Fundació FC Barcelona, s’ha reunit aquest dilluns a la tarda a la Sala París per conèixer, al detall, les activitats realitzades els últims mesos.


Els membres del Consell Assessor han escoltat les exposicions dels tècnics de la Fundació, que els han informat de tots els projectes que s’han dut a terme durant el primer semestre de la temporada 2007/08. La inauguració del centre XICS al Senegal, l’acord signat amb la UNESCO, el programa desplegat a Swazilàndia, les primeres JES (Jornades Esportives Solidàries) a Catalunya, la campanya de sensibilització contra la sida i les activitats didàctiques aplegades dins el programa “JUGA-LA” .

Finalment, també s’han exposat els projectes plantejats per al segon semestre de la present temporada.

Un òrgan no vinculant

qm3d2466.jpgEl Consell Assessor és un òrgan no vinculant format per una vintena de membres amb el qual es realitzen dues reunions a l’any per sotmetre a debat les iniciatives impulsades per la Fundació. La trobada d’aquest dilluns, presidida per Joan Laporta, ha comptat amb la presència, entre altres membres, de Borja de Riquer, Antoni Vives Fierro i Anton Maria Espadaler.
Reunió del Consell Assessor de la Fundació

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana